A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Veronika 20 kilóval könnyebb

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

„Fiatal fitt csinos anyuka szeretnék lenni és már egyre jobban és érzem azt, hogy boldog kiegyensúlyozott ember vagyok. Ahogy a testem változott én is úgy nyílok ki egyre jobban."

Turbó Diéta2012-ben szültem a lányom. Előtte 62-64 kg között mozogtam, ezt a súlyt a munkahelyem és a sok tánc mellett tudta tartani. A szülést 78kg-al zártam, de ahogy itthon voltam a két év alatt nem mozogtam, nem figyeltem magamra, és mikor április elején 88kg-ot mutatott a mérleg, tudtam, hogy ha most nem lépek, akkor ezt még nehezebb lesz később leadni. A legnagyobb sokk az volt mégis, mikor egy ismerős néni gratulált a pocakomhoz, és kíváncsiskodott, hogy mikor jön a 2. baba. Azt sem tudtam hogyan szabaduljak a kínos szituációból.

A Turbó Diétára® egy drogéria kuponos akciója során figyeltem fel. Megvettem az első Intenzív programhoz a hozzávalókat, és eldöntöttem, ha törik, ha szakad, én lefogyok, és többet nem fogom szégyellni magam a súlyom miatt. Fiatal fitt csinos anyuka szeretnék lenni.

Turbó DiétaAz első Intenzív programnál voltak lelki hullámvölgyeim, de az akarat átlendített, meg az hogy láttam a mérlegen van értelme csinálni. 2 kúrát csináltam végig, ezzel 14kg-ot fogytam, továbbiakban is ittam a port csak nem úgy, mint az Intenzív program alatt és jelenleg 68 kg vagyok, tehát eddig -20 kg-ot fogytam.

Jelenleg is ezt a Könnyített programot tartom, és szépen mennek is le a maradék plusz kilók. Már most nagyon elégedett vagyok és hitetlenkedve nézegetem magam, hogy mennyire megváltozott a testem.

Ahogy a testem változott én is úgy nyílok ki egyre jobban és érzem azt, hogy boldog kiegyensúlyozott fitt ember vagyok. Büszke vagyok magamra és a családom is büszke rám.

Még legalább 10 kg-ot szeretnék fogyni, hogy elérjem az ideális súlyomat. Továbbra is használom a Turbó Diéta® porokat. Azt hiszem a jövőben is étrend kiegészítésképp fogom alkalmazni, mert nagyon könnyű vele a súlycsökkentés/megtartás.
 
Köszönöm, hogy leírhattam a történetem.
Üdvözlettel: Veronika (Frolllo)

Turbó Diéta

Nézd meg, hogy néz ki Veronika 1 évvel a fogyás után:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm