BLOG

Sorsdöntő találkozó - Péter blogja 6. rész

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Van azonban egy nagyon jó barátnőm még általános iskolás korunk óta. Egy alkalommal összefutottunk, hogy megigyunk együtt egy kávét. Elég kínos volt még neki is elmesélnem, mi a szitu, de ő mosolyogva hallgatott.

Azt mondta, még gimi után a hormonális változásoktól felszedett pár kilót és aerobikozni kezdett. Az edzőteremben látta a Turbó Diéta plakátját. Mivel jól esőnek hangzott turmixokat inni egész nap, kipróbált egy 14 napos intenzív programot . A kilóitól egyből megszabadult és sokkal fittebbnek is érezte magát. Ezután már azért sportolt, mert tele volt életerővel. Mikor erről mesélt, nekem is beugrott, hogy abban az időben tűnt fel nekem, hogy egy bomba nő. Sajnos azóta is látom.

Rendben. -gondoltam- kipróbálom én is. Megnéztem, melyik a legpasisabbnak kinéző turmix. Ez utólag tök felesleges volt, mert az epres ízlett legjobban, ami rózsaszín, de kövezzetek meg, én akkor a capuccinot, a csokit és a pisztáciát választottam ezen okokból. Az ízük nagyon finom volt. Gép előtt ülök egész nap, totál nincs időm ételeket készíteni, és eleve azt szeretem, ami csak úgy ott terem mellettem. Ez olyan. Eleinte gondolkodtam, hogy a 14 napos intenzívet válasszam, ami csak turmixos étkezéseket takar, vagy legyen a 30 napos, étkezésekkel kombinált, és mivel nem tudtam volna a szilárd ételt nélkülözni, az utóbbit választottam.

Na, de ne siessünk ennyire előre, mert ennek is van sztorija ám.

Következő részek:

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm