BLOG

Új mixer a fronton - Péter blogja, 12. rész

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

Megalakult a Turbó Diéta turmixer ötös! Szombat esténként koktél partikat csaptunk a fiúkkal, de nem akármilyeneket. Kevertük az ízeket és szinteztünk.

Rétegeztük a különböző ízű és színű turmixokat, szigorúan ügyelve, hogy az adagok megfelelőek legyenek. Némelyek tetejét meg is fűszereztük, pl. fahéjjal. Nagyon klasszul néztek ki és miközben készítettük őket sztorizgattunk, szívattuk egymást. Mondanám, hogy úgy, mint addig is, de valahogy felszabadultabban.

Azt hiszem, mi öten új és hihetetlen, de egészséges hobbit találtunk. Aki fogyni nem akart, csak súlyt megtartani, az az esti vacsiját váltotta ki egyedi, különleges, rétegzett turmixainkkal.

Mivel én is fittebb lettem, újult erővel módosítottam az adatlapomat a társkeresőn. Már a kimenő leveleim is sikeresebbek voltak, de az első randik is. ;)

Két hónap múlva pedig megtörtént velem a csoda. Rátaláltam egy fantasztikus nőre, aki nem tudom hol bujkált idáig, de az már biztos, hogy ezután csakis együtt.

Összességében tizenöt kg-al kevesebb vagyok, a súlyomat egy éve tartom már, megtaláltam a páromat, új hobbim lett és valahogy úgy fittebbnek is érzem magam. Nekem bejött az élet! :)

Köszönöm a Turbó Diéta csapatának a sok segítséget! Nem tudom, hogy férfi sorstársaimhoz mennyire jut el ez az üzenet, de én azt mondom, ne restelljetek belevágni bármely Turbó Diéta programba, mert ha valami, ez megéri, és közben nem lesztek egyedül!

Mi jöhet még?

További cikkek:

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm