Sikertörténetek

Zénó Turbó Diéta® története

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

34 évesen a pocakommal nem voltam megbarátkozva, ezért vágtam bele a Turbó Diétába.

Az én történetem nem sikertörténet

Előre le kell szögeznem, nem vagyok nagyon túlsúlyos.
183 cm magassághoz 81 kiló teljesen átlagos. Viszont 34 évesen a pocakommal nem voltam megbarátkozva. Mivel mostanában nem sportolok, mint régen, így a napi háromszori kúrát választottam. 80,6 kilóval kezdtem el a, a 10. napon 74,5 kiló voltam...... ez a középiskolás súlyom, amit már nagyon kevésnek éreztem, így átálltam a reggeli-vacsora időben Turbó Diéta®, délben pedig ebéd változatra. Így csináltam végig a két hetet. Még lement a fél kiló, így 74,1 kilóval végeztem a diétát. Az emésztésemet teljesen rendbe tette, sokkal jobban éreztem magam!

Tapasztalatom a következő

Ha valaki komolyan veszi, és nem nassolgat közben, akkor nincs semmi akadálya a fogyásnak! Nincs esélye a túlsúlynak a Turbó diétával szemben! Aki csak keveset akar fogyni, annak is érdemes többször megismételnie a kúrát, már csak az emésztési rendszerre gyakorolt hatása miatt is.

Köszönöm: V. Zénó

2010.08.21.

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm