BLOG

Zita és a Célfüzet

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Karcsi nagy fogyásának 13. napja.

Budapest, 06.13

Kész, Karcsi teljesen maga alá zuhant. No nem a fogyása miatt, az továbbra is szépen alakul, mára 95.7 kg lett, amely számot saját bevallása szerint utoljára a főiskolán látta viszont a mérlegen. Hanem a diéta végének közeledte miatt, és komolyan, úgy siránkozik, mintha egy nyaralás utolsó napjait élné. Hogy vége a szép időknek, mikor napról napra jelentős lefelé ugrásokat produkált a mérleg. Most majd lesheti az ingadozásokat, és a teljes önfegyelem jutalma is heti pár dekácska lesz. Hogy oda a biztonság, a kis turmixos üveg, csábulgathat majd el mindenfélére. Hogy nesze neked, gondolati szabadság, ennyi voltál, ezentúl naphosszat törheti a fejét, miket egyen. Hogy agyő, konyhamentesség, kotyvasztani is nekiállhat. És te jó ég, bevásárolnia is kell, az nagyon fog fájni a pénztárcájának, és ami a tárcának fáj, az őneki a legjobban fáj.

Egyszóval kész siratókórus volt, naná, kora reggel, naná, a mi kanapénkon. Úgy döntöttem, ezzel juszt se küzdök meg egyedül, a legjobb barátja ugyan már lelépett családfenntartani, no de most már van barátnője... és hívtam is Zitát, akit imígyen már második nap ébresztettem telefonnal. Érdekes módon, most, hogy Karcsiról volt szó, nem volt nyafogás és mérgeskedés, készségesen rohant, hogy megmenekítsen az egyszemélyes lamentáló hadseregtől. Cirka negyven perc múlva már ott is volt, én meg csak pislogtam, hogy ezt ugyan hogy csinálta, mert tökéletes frizurával, tuti sminkben, észvesztő ruciban libbent be, ő, aki a harmadik kávéjáig Szörnyellát simán lepipálja. Most bezzeg ragyogott, csacsogott, vigasztalt, csitított és meggyőzött, úgyhogy Karcsi kedve kisvártatva felderült, főleg, mert Zita az orra alá dugott egy Célfüzetet. Ennek a nőnek a furfangja nem ismer határokat!

Ebbe szépen leírták, hogy milyen ütemben tervezik Karcsi további fogyását, mikor kezdi az újabb intenzív kúrát, mikor tér át a 30 napos programra stb. Délután pedig kéz a kézben elsétálnak a Központba, hogy a szakemberekkel is jóváhagyassák a Célfüzetet és tanácsokat kérjenek, mert ugye a szakember mégiscsak szakember.

Az ingyenes tanácsadás kifejezésre Fukarcsi képe tovább vidámodott, úgyhogy nagy egyetértésben és lelkes tervezgetések közepette távoztak, olyannyira, hogy még elköszönni is elfelejtettek. Mintha itt se lennék! Felháborodásom persze csak amolyan tessék-lássék morgás volt, mert valójában nagyon is örülök neki, hogy így egymásra találtak, és már alig várom az újabb fejleményeket...

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm