Sikertörténetek

Anna is kipróbálta a Turbó Diétát®

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Anna mindig is példaképként állt húga előtt. Kitartásával, akaraterejével megmutatta neki, hogy képes lefogyni.

Tizennégy évesen eldöntöttem, hogy le fogok fogyni. Rosszul estek a megvető tekintetek és a csúfolódások. Ráadásul a húgom a példaképének tartott. Szerettem volna megmutatni neki, hogy kitartó vagyok és le tudok fogyni, ezzel is példát mutatva neki.

Utánaolvastam sok-sok diétás programmnak, aztán rátaláltam a Turbó Diétára®. Az ismerősi körömből többen is ajánlották, azt mondták, hogy hatásos és próbáljam ki.

Turbó Diéta

Közel két hónapig diétáztam a turmixporral. Az egész nyarat végigvittem. A turmixpor a reggelimet és a vacsorámat helyettesítette.Ebédre kalória csökkentett ételt ettem. Heti négy alkalommal futottam 35 percet. Minden vágyam az volt, hogy lefogyjak!

Folyamatosan mentek le kilók. Mire befejeztem a második hónapot 23 kilóval voltam könnyebb az kezdeti súlyomnál. Nem éheztem és minden nap jól éreztem magam. Fittnek és egészségesnek.

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült.

F. Anna 2013-05-07

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm