A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Fizetés és szállítás

Változások a Postai kiszállításban

A járványra való tekintettel a Magyar Posta is óvintézkedéseket vezetett be, ez a mi csomagküldésünket is érinti. A küldemények kézbesítése folyamatos, fennakadások a belföldi küldeményforgalomban nincsenek, de:

  • Egyes PostaPont partnerek (COOP és Media Markt) átmenetileg nem fogadnak csomagokat, így ezekre a PostaPontokra jelenleg nem tudjátok kérni a csomagokat.

  • Az ezekre már úton lévő csomagok kézbesítéséről minden esetben egyeztetünk a címzettel.

A kontaktusszám csökkentéséhez azt ajánljuk, hogy 

  • az utánvéttel történő fizetést helyett kérjük válasszátok a bankkártyás fizetési lehetőséget a webshopban, ezzel is minimálisra csökkentve a személyes érintkezést.

  • Ha ez nem megoldható, akkor a futárnál is inkább a bankkártyás fizetést válasszátok, ez az ajánlott, biztonságos megoldás, hiszen a készpénzen is megtelepedhet a  vírus.

Kérjük számítsatok rá, hogy a gyorsan változó helyzetben a csomagok pár napos késéssel érkezhetnek meg. 
 

Változás a személyes átvételben

A kialakult járványügyi helyzet miatt a személyes átvételi lehetőség bizonytalan ideig szünetel!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Belföldi szállítás, fizetési módok

A megrendelt termékek fizetése történhet rendeléskor online bankkártyás vásárlással, átutalással, vagy a csomag átvételekor utánvétellel (bankkártyával vagy készpénzzel). Utánvét esetén a rendelés összegét Ön a csomagot átadó szállítónak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áru értékét és a szállítási költséget. Személyes átvétel esetén készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Áraink magyar forintban értendők és az Áfá-t tartalmazzák.

 Szállítási díjak

 Személyes átvétel  (1139 Bp, Váci út 91.)

  MagyarPosta  csomagpont

  GLS csomagpont

  MPL ÉS GLS  Házhozszállítás 

 (*2-3 munkanap)

 30 000 Ft alatt

 ÁTMENETILEG SZÜNETEL

 820 Ft

 820 Ft

 1070 Ft

 30 000 Ft felett

 ÁTMENETILEG SZÜNETEL

 INGYENES

 INGYENES

 INGYENES

Szállítási módok:

Házhoz szállítás:

A megrendelt termékeket belföldön az

  • MPL (Magyar Posta Logisztika), vagy 
  • GLS szállítja ki.

MPL kiszállítás esetén:

A kiszállítás aktuális státuszáról, változásairól a MPL SMS-ben vagy e-mailben folyamatosan tájékoztatja a címzettet. Amennyiben szállítással kapcsolatban kérdése lenne, az alábbi telefonszámon érdeklődhet: 06-1-767-8282 (hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00, csütörtökön 08:00-20:00). A csomagok házhozszállítása munkanapokon 8.00-17.00 között történik, az első kézbesítésre a legtöbb esetben már a csomag feladását követő napon sor kerül. A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, sikertelenség esetén a csomag a lakhely szerinti legközelebbi PostaPontos Postán marad, és 10 napig vehető át.

GLS kiszállítás esetén:

A kiszállítás aktuális státuszáról, változásairól a GLS e-mailben folyamatosan tájékoztatja a címzettet. Amennyiben szállítással kapcsolatban kérdése lenne, az alábbi telefonszámon érdeklődhet: Telefon: +36 1 802 0265,  Mobil: +36 20 890-0660 (hétfőtől péntekig 7.00 - 20.00). A csomagok házhozszállítása munkanapokon 8.00-17.00 között történik, az első kézbesítésre a legtöbb esetben már a csomag feladását követő napon sor kerül. 

Bármelyik kiszállítást választja, a kézbesítő számára fontos információkat (a címre vonatkozó pontosítást, a szállítás idejére és módjára vonatkozó kéréseket) kérjük, tüntesse fel a megjegyzés mezőben, ezeket mi továbbadjuk a Postának, vagy a GLS-nek, azonban azok teljesítéséért nem tudunk felelősséget vállalni.

Csomagot nem csak a címzett, hanem az adott címen tartózkodó bármely személy meghatalmazás nélkül átveheti. Amennyiben szállítási címként munkahelyet jelöl meg, úgy kérjük gondoskodjon arról, hogy a megadott címen a várható kézbesítés időtartamában legyen olyan személy, aki tud a csomag érkezéséről, és azt a megrendelő egyeztetésével átveszi.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgálja meg, a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

PostaPont hálózat, MOL - Coop PostaPont és csomagautomaták

A PostaPont hálózattal egy új, kényelmes csomagátvételi módot vehet igénybe, ami országszerte 2600 Postán, 270 Coop üzletben és 125 MOL benzinkúton hozzáférhető. A PostaPont hálózatba a csomagok kézbesítése 1-2 nap, amelyről a MPL sms-ben vagy e-mail-en pontosan tájékoztat. A csomag az adott intézmény/üzlet nyitva tartása szerint vehető át az oda érkezéstől számított 10 napig. A legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart. A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethet, a Postákon szintén lehetőség van bankkártyás fizetésre.

A Csomagautomatába rendelt küldemény szintén a nap 24 órájában átvehető, az oda érkezéstől számított 2 napon belül. Ezután a csomag átkerül a lakhely szerinti legközelebbi PostaPontra, ahol további 10 napig átvehető. Az automatából történő csomagfelvétel néhány gombnyomással, egyszerűen, várakozás nélkül történik, ám ebben az esetben csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!

Kérjük a csomagot átvételkor vizsgálja meg, a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Személyes átvétel

Megrendelését személyesen is átveheti a 1139 Budapest, Váci út 91. címen található irodánkban hétköznaponként 8:30-17:00 között. Személyes átvétel esetén készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. A csomagját a megrendelés leadás után akár azonnal átveheti, központunkban mindig van elérhető készletünk. A személyes átvételre 1 hétig van lehetőség, utána a rendelés törlésre kerül. 

Irodánk könnyen megközelíthető:

  • tömegközlekedéssel: az M3 metróval Forgách utcai megállójától 2 perc; 32-es busszal: Örs vezér tér irányába, a Forgách utca megállótól 2 perc; 1-es villamossal: Árpád-hídtól 5 perc.
  • autóval: a Fáy u - Váci u. kereszteződésénél található, parkolási lehetőség a Váci úttal párhuzamosan a szervíz úton lehetséges, ám a parkolás fizetős!

Külföldi szállítás az EU-n belül

Megrendelését külföldi címre is kérheti, ilyen esetben azonban csak online kártyás fizetés lehetséges. Csomagját a termékek vételárának beérkezése napján adjuk át a futárszolgálatnak. Csomagolási költséget ebben az esetben sem számolunk fel, viszont a szállítási költség a megrendelőt terheli. A pontos szállítási határidőket és díjakat országokra lebontva az alábbi táblázat mutatja:

 

Zóna Ország Szállítási ktg HUF Tranzit idő (nap)
1. zóna  Ausztria 2 009 2

3. zóna

Belgium

3 900

4-5

4. zóna

Bulgária

5 190

4

3. zóna

Csehország

3 000

3-4

4. zóna

Dánia

5 190

5

5. zóna

Észtország

7 300

5-6

6. zóna

Finnország

8 190

5-6

4. zóna

Franciaország

7 300

5

6. zóna

Görögország

7 300

4

3. zóna

Hollandia

3 490

4-5

5. zóna

Horvátország

3 000

5-6

7. zóna

Írország

6 000

6

4. zóna

Lengyelország

3 300

2

5. zóna

Lettország

7 300

7

5. zóna

Litvánia

7 300

5-6

3. zóna

Luxemburg

3 490

4-5

2. zóna

Németország

2 520

2

3. zóna

Olaszország

5 200

4-5

6. zóna

Portugália

7 300

5-6

3. zóna

Románia

2500

2

5. zóna

Spanyolország

7 300

5-6

5. zóna

Svédország

7 300

5-6

1. zóna

Szlovákia

1 900

1

4. zóna

Szlovénia

5 190

4 

A szállítási idők tájékoztató jellegűek.
* jelölés alá eső ország esetében a szállítási idő a vámkezelési idővel bővülhet.
** Görögország esetében Kréta szigetére 3, 6 €, a többi szigetre 11 € felárat számítunk fel.

A szállítási költségek max. 3kg-os súllyal lettek kalkulálva, ami nagyjából egy 2 hetes kúra tartalma, ettől nagyobb csomagra egyedi árajánlatot adunk.

A megrendelt termékeket Ausztriába, Lengyelországba, Romániába, Németországba és Szlovákiába a GLS Futárszolgálat szállítja, míg a többi országba a DPD Futárszolgálat viszi házhoz. A csomagok házhozszállítása munkanapokon 8.00-17.00 között történik. Amennyiben a szállítással kapcsolatosan kérdése van, kérjük, írjon ügyfélszolgálatunknak: info@turbodieta.hu.

Csomagot az adott címen tartózkodó bármely személy meghatalmazás nélkül átveheti. Amennyiben szállítási címként munkahelyet jelöl meg, úgy kérjük gondoskodjon arról, hogy a megadott címen a várható kézbesítés időtartamában legyen olyan személy, aki tud a csomag érkezéséről, és azt a megrendelő egyeztetésével átveszi.

A csomagok kézbesítésével kapcsolatban a megrendeléstől számított 1 hónapon belül áll módunkban reklamációt elfogadni.

Euro-ban való fizetés esetén a Magyar Nemzeti Bank hivatalos euro devizaárfolyamát vesszük figyelembe. (www.mnb.hu) Banki átutalásnál kérjük, jelölje be, hogy az utalással kapcsolatos összes költséget és jutalékot a megbízó viseli, tehát a bankszámlánkra az előre egyeztetett összeg (termék ára + szállítási költség) kerül. A beérkezett rendelések után kollégáink felveszik a Megrendelővel a kapcsolatot a számlázással és a szállítási részletekkel kapcsolatban.

Külföldi szállítás az EU-s országok szigeteire, EU-n kívüli országokba 

Málta, Ciprus, Törökország esetében a csomagokat a GLS partnerhálózatán keresztül repülővel továbbítja, így ezekre egyedi díjszabás vonatkozik.

Vám díj esetében: vámkezelési idő (min. +2 munkanap), +9.550 Ft export vámkezelési díj, DDP paritás esetén az export vámkezelési díjon felül a célországban történő vámkezelés díj is fizetendő + szállítási költség. 

Bruttó szállítási költségek (csak példák, a pontos árajánlatot kérje e-mailben munkatársunktól): 
Málta: 36 338 Ft  
Egyesült királyság: 12 000 Ft

Lemondási feltételek

A megrendeléseket munkanapokon 10.00-ig vesszük fel, és adjuk át a futárszolgálatnak, online átutalással történő fizetés esetén a megrendelt terméket az összeg beérkezésének napján adjuk át a futárszolgálatnak. (A 10.00 után beérkező megrendelések a következő nap - amennyiben az munkanap - kerülnek feldolgozásra). A megrendeléseket módosítani, vagy lemondani írásban (e-mailen: info@turbodieta.hu, SMS-ben: 06-70-943-3708  06-70-943-3708, vagy faxon: 06-1-451-0295) 11.00 óráig van mód. Amennyiben a lemondás ez időpont után történik meg, és a csomag már feladásra került, úgy 1.800 Ft-os szállítási költség terheli a Megrendelőt.

A külföldi kézbesítésítésű csomagokat feladási időpontja országtól függően változó, ezért erről mindig külön tájékoztatjuk a megrendelőt.

További információkat a panaszkezelésről és az elállási jogról az Általános Szerződlési Feltételeink menüpontban olvashatsz, amit ezen a linken érhetsz el. 

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!