BLOG BLOG Nádszál kisasszony reflektorfényben Nádszál kisasszony reflektorfényben

Abigél vagyok, hivatásos táncos. Az átlagosnál jobban kell ügyelnem az alakomra, hiszen a színpadon mindig tökéletes formában kell lennem.

#Abigél a táncos #sikertörténet
BLOG BLOG Nálam mindennek lelki okai voltak Nálam mindennek lelki okai voltak

Sokan nem tudják, de a nassolásnak, hirtelen nagy evésnek lelki okai is vannak.

#Abigél a táncos #sikertörténet
BLOG BLOG Ez már annyira ciki volt, hogy lépnem kellett - Péter blogja, 1. rész Ez már annyira ciki volt, hogy lépnem kellett - Péter blogja, 1. rész

Péter vagyok és úgy gondoltam, megírom a történetemet. Informatikusként dolgozom egy webfejlesztő cégnél, de szabadúszóként is maszekolok. A munkám, mondhatni gyerekkoromtól a hobbim is. Az egész lakásom egy game room.

#Péter az informatikus #sikertörténet
BLOG BLOG Recept köteg a konyhaszekrényben. Na, de mit egyek? - Péter blogja, 2. rész Recept köteg a konyhaszekrényben. Na, de mit egyek? - Péter blogja, 2. rész

Először diétás receptekkel gazdagítottam szerverem tárházát. A gépen jól mutattak, de az ételeket valakinek el is kellett készíteni. Itt volt az ideje, hogy mantrázzam magamban a Lecsó című animációs filmből eltanult mondatot: „Főzni bárki tud!”

#Péter az informatikus #sikertörténet
BLOG BLOG Akkor jöhet a koplalás! - Péter blogja 3. rész Akkor jöhet a koplalás! - Péter blogja 3. rész

Gondoltam, ezzel nem kell bíbelődni, csak túl kell élni. Egy informatikus számára ez már annyit tesz, mint szerepelni a főnöke által kedvelt Survivor műsorban. Bele is éltem magam a főszerepbe és minden napra egy új epizódként tekintettem.

#Péter az informatikus #sikertörténet
BLOG BLOG Toxikus anyagok távozzatok! - Péter blogja 4. rész Toxikus anyagok távozzatok! - Péter blogja 4. rész

Kitaláltam, hogy méregteleníteni kell a szervezetemet. Hogy az ember a karcsúságáért mit meg nem tesz arra akkor döbben rá, mikor már beöntés sorozatért áll sorba.

#Péter az informatikus #sikertörténet
BLOG BLOG Csak egy nyelés az egész! - Péter blogja 5. rész Csak egy nyelés az egész! - Péter blogja 5. rész

Ekkor találtam rá egy fogyókúrás kapszulára, amiről a weblapon hosszabb-rövidebb ódákat lehetett olvasni. Vessetek meg érte, de én már ezek olvasásától néha úgy érzem, zsírt égetek. Meg is rendeltem a terméket és el is kezdtem szedni.

#Péter az informatikus #sikertörténet
BLOG BLOG Sorsdöntő találkozó - Péter blogja 6. rész Sorsdöntő találkozó - Péter blogja 6. rész

Van azonban egy nagyon jó barátnőm még általános iskolás korunk óta. Egy alkalommal összefutottunk, hogy megigyunk együtt egy kávét. Elég kínos volt még neki is elmesélnem, mi a szitu, de ő mosolyogva hallgatott.

#Péter az informatikus #sikertörténet

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!