Sikertörténetek

Lívia is elérte célját a Turbó Diétával®

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

"Már kezdtem kényelmetlenül érezni magam a bőrömben, már a nagyobb méretű ruháim sem jöttek rám. Ekkor megláttam az egyik újságban a Turbó Diétát® és gondoltam kipróbálom."

Kedves Turbó Diéta!

Lívia vagyok Dunaújvárosból. Nagyon sokáig 55 kg volt a súlyom, amit mindig is úgy tudtam tartani, hogy nagyon odafigyeltem mit és mennyit eszem és sokat sétáltam. Pár éve azonban elkezdtem hízni, mert mindezekre nem tudtam kellő figyelmet fordítani. Végül azon kaptam magam, hogy elértem a 69 kg-ot.

Kezdtem kényelmetlenül érezni magam a bőrömben, már a nagyobb méretű ruháim sem jöttek rám, a kisebbekről nem is beszélve. Nehezebben mozogtam, az álló munka egyre megterhelőbb volt.

Turbó DiétaRégebben nem hittem a fogyókúrás szerekben, de idén januárban megláttam az egyik Drogéria akciós újságjában a Turbó Diétát, és azt gondoltam kipróbálom, mi bajom lehet?! A célom az volt, hogy újból 55 kiló legyek!

2015. január 31-én kezdtem el a diétát, és július 26-án fejeztem be.
Ez idő alatt csináltam 30 napos és  intenzív programot is: nagyon lassan fogytam, de a kitartásom töretlen volt, mert én ilyen vagyok, ha valamit a fejembe veszek végigcsinálom!

Végül fél év alatt 14,5 kilót fogytam, 54,5 kg-mal fejeztem be a diétát. Megcsináltam! Azóta mindössze 0,5 kg jött vissza. Az 55 kg-ot tudom tartani, sokkal jobb a közérzetem, könnyebben mozgok, és nem visel meg annyira az állómunka. A jövőben is próbálok többet mozogni, ahogy az időm engedi, és odafigyelek a táplálkozásra.
Mivel ügyes voltam megajándékoztam magam egy új frizurával.

Ez röviden az én történetem!

Üdvözlettel: Lívia

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm