Sikertörténetek

Mindig molett voltam. Mostanáig.

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

Edit 91 kg-ról 76 kg-ra fogyott, életmódja pedig átalakult: egészségesen étkezik és a mozgás is az élete részévé vált.

Fogyókúrázni nem hiúságból kezdtem el

Mindig molettebb alkat voltam, amit el is fogadtam. Azt viszont már nem tudtam és nem is akartam elfogadni, hogy a vérnyomásom egyre magasabb, és nehézkesebb mozgásomon én is éreztem, hogy túlsúlyom most már veszélyes az egészségemre.

Nagyon eltökélt voltam

A Turbó Diéta 30 napos programját választottam, amelybe 91 kilósan vágtam bele októberben. Ma már ez a súly a múlté, alig 4 hónap alatt 76 kg-ra fogytam a turmixok segítségével. Ráadásul egyáltalán nem volt nehéz! Nekem még a kezdeti napok sem, amikor kizárólag csak a shake-et lehetett fogyasztani, mivel nagyon eltökélt voltam, a kilók pedig gyorsan csúsztak lefelé, nagyon jó érzés volt! Éhes sosem voltam, az ízekkel játszadoztam (kedvencem a cappuccinós lett vaníliával, csokival, fahéjjal, kakaóval megbolondítva), így hiányt sem éreztem, egyedül az almára vágytam, amit az étkezős napokon aztán be is iktattam.

A zöldséglevest is nagyon megszerettem, és úgy egészében véve átalakult az étkezésem: kerültem és kerülöm a cukros, fehér lisztes, egészségtelen ételeket, nem is hiányoznak. Mozogni is elkezdtem, hiszen már nem esik nehezemre, mi több, a családot is megfertőztem, járnak velem a spinning edzésekre:)

Jó példa lettem

Nemcsak ajánlom, de már ajánlottam is másoknak, gyermekkori barátnőm felvette velem a kapcsolatot, miután látta a képeimet, és a hatásomra ő is belevág a diétába. Nem csupán a képeim győzték meg – tudja, hogy mindig jó tanácsot szoktam adni, és ez ma sincs másképp, hiszen tapasztalataim szerint a Turbó Diéta tényleg az egyik legjobb tanács, amit fogyni vágyó kaphat!

Edit 4 hónap alatt 15 kilótól szabadult meg a Turbó Diétával!

Turbó Diéta

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm