A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

A lehető legjobb döntést hoztam!

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Anett maga sem hitte, hogy valaha is képes lesz lefogyni. Amikor rátalált a Turbó Diétára®, és minden megváltozott.

Voltak fenntartásaim

Hiába volt a Turbó Diétának® tökéletesen meggyőző a szakmai háttere és eredményei, én nem ismertem a terméket korábban. Élt bennem egy olyan belső hiedelem, hogy oké, mindenkinek bejöhet, kivéve nekem. Én úgyse fogok majd kitartani, feladom, visszajönnek a kilók és ez is csak egy újabb sikertelen próbálkozás lesz. Magammal szemben is volt egy kis kétségem, hogy képes vagyok-e egyáltalán lefogyni.

Változásra volt szükség 

Csakhogy nem bírtam belenyugodni a túlsúlyomba. Nem szívesen néztem tükörbe, és bizony kaptam negatív megjegyzéseket. Kétségbeesve keresgettem, mi működhetne számomra, és a Turbó Diéta® Nagy Fogyás Programja elgondolkodtatott. Nagyon jó lehetőségnek tűnt arra, hogy elkezdjem és végig is csináljam. Bíztam benne, hogy elérhetem a kitűzött célom és így is lett! Már hosszútávon gondolkodom és szeretnék még egészségesebb és boldogabb lenni. Nem szabad halogatni! Elhatározás kérdése az egész.

A fogyás titka: szakszerű diéta és a folyamatos kontroll

A kudarcaim a rosszul megválasztott diétákon túl főképp annak voltak betudhatóak, hogy nem volt kitartásom végigcsinálni őket és nem volt mellettem senki, aki segítette volna a döcögős részeken. A program épp ezt küszöbölte ki azzal, hogy egy jól működő fogyókúrás módszer mellé folyamatos külső kontrollt biztosított. Ezzel a komplex támogatással egyáltalán nem volt lehetetlen betartani a diétát. A fogyatkozó kilókkal egyre inkább elhittem, hogy elérhető a cél, és lám, nem is nehéz ez az egész. A vékonyodó alakommal már a mozgásba is bele mertem vágni, a program segítségével megtanultam a helyes étkezési rendszert, minden adva van hát ahhoz, hogy megtartsam az elért eredményeket és még tovább karcsúsodjak. Szeretnék még két-három kilótól megszabadulni és bár korábban azt hittem ez nehéz feladat, már tudom, semmi nem állhat közém és a célom közé. Mindenkinek azt javaslom, ne halogassa tovább, vágjon bele és érje el, amit akar.

Anett négy hónap alatt összesen 9,5 kg-tól szabadult meg.
 

Eredményei számokban:
Derékbőség: 92 cm → 78 cm
Csípő: 107 cm → 96 cm
Comb: 66 cm → 57 cm

Turbó Diéta

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm