A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Angyal Klára fantasztikus fogyása

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Klára 6,3 kilótól szabadult meg a 4 hetes verseny alatt. Az étkezések között egyáltalán nem volt éhes, és boldog, hogy a Turbó Diéta® segítségével elindult a siker felé vezető úton.

A Femina Fogyj velünk! versenyfelhívására jelentkeztem, és legnagyobb meglepetésemre beválasztottak a versenyzők 9 fős csapatába. Nagyon örültem, hogy egy profi csapattal a hátam mögött kezdhetek bele a fogyókúrába. Három kisgyermek édesanyjaként 90 kg fölötti súllyal nem folytathatom tovább az életet. Ráadásul idén lesz a 40. születésnapom, és megígértem önmagamnak, hogy addig 10 kg-ot lefogyok. Természetesen hosszabb távon szeretnék 20 kg-tól megszabadulni és beiktatni mindennapjaimba a futást, amit még a gyerekek születése előtt rendszeresen végeztem.

A kezdetek...

Turbó DiétaA Turbó Diéta® csapata már az első találkozáskor nagyon kedves és segítőkész volt. Az első mérés után, ekkor 95 kg voltam, Laura tanácsaival ellátva indultam haza a Turbó Diéta® turmixokkal.

Az útmutatások alapján kéthetes intenzív programmal kezdtem, ez azt jelentette, hogy főétkezésekre csak turmixot ittam. Magam is meglepődtem, hogy két étkezés között nem voltam egyáltalán éhes , a turmix nagyon ízletes és könnyen elkészíthető. Tehát abszolút beépíthető a rohanós mindennapokba.

Persze két nap múlva ráálltam az otthoni mérlegre és csodálkozva néztem a számokat, hogy két kilóval kevesebbet mutat a mérleg. Ettől persze még motiváltabb lettem, tele voltam energiával. Egyedül a rágás hiányzott ebben az időszakban.

Amitől féltem, hogy nem lesz anyagcserém, de ez a dolog is működött. Két hét után 4 kg-tól szabadultam meg, ami számomra óriási eredmény volt. Ekkor kezdték el mondogatni kollégáim, hogy kezd látványossá válni a Turbó Diétás® fogyókúra. Laurával való konzultáció után, a következő két hétben már csak vacsorára ittam turmixot. Az egy hónapos fogyókúra végére a mérleg 88,8 kg-ot mutatott, tehát mondhatjuk, hogy hat kilót fogytam a Turbó Diéta® segítségével.

Ami a legjobb az egészben, hogy régi ruháim és nadrágjaim újra feljönnek és sokkal de sokkal könnyebben mozgok.

Persze nem csak a gyors eredménynek örülök, hanem annak is, hogy van egy csapat, akik segítségével el tudtam indulni a siker felé és hiszem, hogy kitartással és némi életmód változtatással elérhetem a célom. Ehhez a továbbiakban mindenképp használni fogom a Turbó Diétát®, az én kedvenc ízeim a pisztácia és a capuccino. Összességében csak pozitívan tudok nyilatkozni a Turbó Diétával® kapcsolatban.

Nemtől függetlenül tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom, mert aki belekezd a Turbó Diétába® és végig csinálja egy kis akaraterővel biztos lehet a fogyás sikerében!

Angyal Klára

Klára eredménye számokban:

- 6,3 kg súlycsökkenés
- 7 cm csípő körfogat csökkenés
- 11 cm derék körfogat csökkenés
- 5 cm mellkörfogat csökkenés
- 4 cm karkörfogat csökkenés
- 5 cm combtérfogat csökkenés

Turbó Diéta

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm