A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Sztárok a mérlegen

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Csizinszky Éva, a Sláger Rádió műsorvezetője: most már 10 kiló mínusznál tartok, azt hiszem, ennél többet nem is kell mondanom…

A mellékelt képeken szemmel látható, hogy tavasszal még jó néhány kilóval nehezebben nézett a fényképezőgép lencséjébe, most pedig már karcsúbban ül a mikrofon mögé a stúdióban. Ez volt a villáminterjúnk oka.

Honnan jött az ötlet, hogy a Turbó Diétát® kipróbáld?

A Sláger Rádióban indult egy dolgozói fogyifutam, azaz a munkatársak közül bárki kipróbálhatta a Turbó Diéta® módszert. Mivel volt súlyfeleslegem, amitől szívesen megszabadultam volna, én is jelentkeztem. Összesen 15-en csináltuk végig a kúrát, volt, aki a klasszikus, nehezebb verziót, volt, aki a könnyítettet. Több mint 60 kilótól szabadult meg a csapat.

Mennyire okozott nehézséget, hogy nem ehettél szilárd táplálékot?

Mint minden fogyókúra, ez is agyban dől el. Korábban már több módszert is kipróbáltam, voltam már léböjt kúrán is, szóval viszonylag könnyen ment az átállás, bár hazudnék, ha azt mondanám, nem jutott eszembe néha valami harapnivaló. Az ízek közül a vanília és a pisztácia ízlett a legjobban, és segített persze a zöldséglé is. Második turbódiétám alkalmával már a könnyített változatot csináltam, szinte észre sem vettem, hogy le kellene mondanom bármiről.

Voltak kilengéseid, vagy szigorúan tartottad magad az előírásokhoz?

Be kell, hogy valljam, néha bűnöztem. Pont a nyári időszakban, a nagy koncertek, fesztiválok, esküvők idején vágtam bele a Turbó Diétába®, amikor egyszerűen nem lehet azt mondani, köszönöm én nem eszem vagy iszom. Az evést még valahogy el lehetett sumákolni, de a közös koccintásokat már nem. Ennek ellenére több mint 4 kiló ment le az első két hét alatt.

Már több mint egy hónap eltelt, hogy befejezted a kúrát. Szedtél vissza a lefogyott kilókból?

Egyáltalán nem, tartom a súlyom, sőt tovább fogytam. Két kúrám közötti szünetben sem híztam vissza semmit. A gyomrom összeszűkült annak köszönhetően, hogy csak fehérjeturmixot ittam, így amikor már ehettem, akkor is sokkal kevesebbet ettem, mint korábban. Az átprogramozás tartós, másképpen működik a testem. Most már 10 kiló mínusznál tartok nyár elejéhez képest, azt hiszem, ennél többet nem is kell mondanom…

Csizinszky Éva, Sláger Rádió

Turbó Diéta

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm