Sikertörténetek

Sokkal jobban érzem magam a bőrömben

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

Ritára a dohányzás abbahagyása után szaladtak fel a kilók, mígnem a mérleg már három jegyű számot mutatott. Ekkor döntötte el, hogy változtatni fog.

Az elmúlt 2,5 hónap eredményét szeretném most megmutatni nektek.

Turbó Diéta

Régen évekig dohányoztam. A kislányom Dorina nagyon féltett es kérte szokjak le a cigiről. Első nagy akadályt sikeresen leküzdöttem, letettem a cigit. Majd hirtelen elkezdtek a kilók felszaladni rám, mígnem már 3 jegyű számot mutatott a mérleg.

Akkor már egy ideje fontolgattam, hogy ez igy nem mehet tovább és ebben a barátaim is megerősítettek. Elhataroztam lefogyok. Szinte egyik naptól a másikra kezdtem bele és nem bántam meg. Ma már 15 kg al kevesebbet mutat a mérleg de itt még nem szeretnék megállni, célom legalabb 20 kg mínusz.

Miota lefogytam magabiztosabb vagyok, sokkal jobban érzem magam a bőrömben és mindenkinek csak ajánlani tudom. Nekem bevált. Imádom. 

N. Rita

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm