Sikertörténetek

Szőnyi Kati bomba formában!

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

A Turbó Diétának® köszönhetően megtalálta "karcsú énjét!". Teljesen kivirult és láthatóan elégedett új alakjával!

Szarka Zsuzsi kolléganőm ötlete alapján született a döntés, hogy benevezzek én is a Turbó Diéta® Fogyj velünk csapat versenyébe. Motivált, hogy együtt akarunk lefogyni és szeretek játszani. Nyerni mindenképp.Kíváncsi voltam a Turbó Diéta® hatékonyságára ill. a szakértő csapatra és persze arra is, hogy fogok helytállni, de elsősorban a fogyni akarás volt a cél. Van egy kedvenc idézetem, amely így hangzik:

Turbó Diéta"Amit nem tudsz megoldani, azt a sors megoldja helyetted."

A sors láthatatlan keze a Turbó Diéta® Központhoz irányított, és elindultam az áhított úton.
Eleinte ódzkodtam a turmixportól, nem tudtam eldönteni tényleg ártalmatlan-e, vagy lesznek-e gondok a fogyasztása alatt...fogyok-e tényleg tőle...?!
A vanília íz ízlett, miután megittam a kimért adagot, nem voltam éhes. Pár nap elteltével azonban hiányozni kezdett az ételek íze, a rágás, de enyhítette a hiányt, hogy kezdtem jól érezni magam a ruháimban. :) A zöldségleves leve is sokat segített az ízek utáni sóvárgásom csillapításában.

Együtt a fogyókúra is könnyebb
Csapatban - főleg, hogy mi hárman egy irodában is dolgozunk - még könnyebb volt fogyózni, mert ha láttuk egymáson, hogy nem lelkes, addig beszélgettünk, míg újra az lett. Az aggályainkat, élményeinket "rögtön" meg tudtuk osztani egymással.

Igaz nem lettem a verseny győztese, DE a magamé igen. :) Nem nyertem ajándékot, de nyertem sok minden mást. Például: új termékismeretet, új ízeket, új élményeket a fogyás során.

Katalin karcsúsodása számokban:
    - 3,2 kg súlycsökkenés
    - 4 cm csípő körfogat csökkenés
    - 12 cm derék körfogat csökkenés
    - 6 cm mellkörfogat csökkenés
    - 4 cm karkörfogat csökkenés
    - 8 cm combtérfogat csökkenés

Turbó Diéta

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm