Sikertörténetek

Végre jól érzem magam a bőrömben

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

Nikolett kétgyermekes édesanyaként, 30 kiló felesleggel vágott bele a diétába. Hogy hogy sikerült? Azt ő maga meséli el:

2 gyerkőc szülése utàn 30kg felesleggel küzdöttem évekig. Észrevettem hogy kevesebb erőm lett, hogy csak vonszolom magam és a hangulatom is mindig rossz. Arra az elhatàrozàsra jutottam hogy fogynom kell.

Ekkor bukkantam rà a Turbó Diéta porra, miközben a Rossmannban vàsároltam. Hazajöttem és utánna néztem az interneten.Tömérdek pozitív tapasztalatot olvastam róla. Meg is vettem, bízva abban hogy nekem is segíteni fog.

A kúra alatt nem éheztem, a kedvem sokkalta jobb lett, energiával teltem. És igen! Sikerült! 3.5 hónap alatt, 2 intenzív kúrával 103 kg-ról 88.9 kg-ra fogytam. 14.1kg ment le eddig. A közérzetem remek, a gyerekekkel többet tudok játszani. Végre jól érzem magam a bőrömben. A pihenőidő leteltével folytatom a 30 napos programmal. És természetesen odafigyelek mit mikor eszek.

Köszönöm Turbó Diéta hogy hozzásegítettél egy boldogabb, könnyebb élethez. :)

Nikolett a fogyás előtt... és fogyás után:

Turbó Diéta

Turbó Diéta

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm