BLOG

Toxikus anyagok távozzatok! - Péter blogja 4. rész

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Kitaláltam, hogy méregteleníteni kell a szervezetemet. Hogy az ember a karcsúságáért mit meg nem tesz arra akkor döbben rá, mikor már beöntés sorozatért áll sorba.

Szerintem attól megkímélek mindenkit, milyen érzés volt a kezelőágyon feküdni. Azt azonban tény és való, minden alkalom után éreztem, hogy könnyebb lettem és olyan, nem is tudom, tisztább.

Összesen 10 alkalomról volt szó és különösebben nem változtattam semmit az étkezésemen. Az egyetlen, amivel számolnom kellett az a hasmenés. Elég rendesen ellenőriztem a céges és az otthoni mosdó állapotát is, így le is adtam 3 kg-ot.

Ez nagyon tetszett nekem, de egyrészről nem lehet ismételni és 3 kg nem volt elég, másrészről ezt már ugyan sokkal lassabban, mint a koplalás esetében, de visszahíztam.

Rá kellett döbbennem, hogy ez a módszer nem a zsírégetésről szól, hanem a bélrendszer megtisztításáról. Nem állítom, hogy nem volt mit kivaxolni, de összességében nekem most nem csak erre volt szükségem.

Újból keresgélni kezdtem a lehetőségek között.

Következő részek:

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm